Screens

Wilt u zomers thuiskomen in een lekker koel huis? Bent u tropische temperaturen in uw woonkamer ook beu?

Rolluiken

Overweegt u het aanschaffen van een rolluik? Dan is het van belang om u goed in te lezen. Niet alleen vanwege de talloze mogelijkheden, maar vooral omdat het een serieuze investering is. Weet u al precies wat u nodig heeft? Vraag dan direct uw offerte aan. Bent u juist op zoek naar meer informatie over de voordelen van rolluiken? Hieronder vindt u een kort overzicht met de belangrijkste voordelen.

Terrasschermen

Het zijn van die momenten van ultiem genieten. Na een warme zomerse dag treedt langzamerhand de schemering in. Nog heerlijk even nazitten, met een fris biertje en een goed wijntje. Eindelijk even tijd om te ontspannen en welverdiend te genieten van het lekkere weer. En als het overal al wat frisser wordt, blijft de warmte nog goed hangen onder het knikarmscherm. Zulke momenten zijn goud waard. Alleen dat is al een goede reden om uw terras te voorzien van een knikarmscherm. Bent u nu al overtuigd? Wacht dan niet langer, vraag snel uw offerte aan! Wilt u nog graag meer weten? Lees dan verder, want er zijn nog meer voordelen van een terrasscherm.

Horren

De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht.

Rolgordijnen

klassieke raambekleding in een eigentijdse stijl en uitvoering. Een grote verscheidenheid in systemen en doeken, van transparant tot verduisterend en daarmee toepasbaar in elk interieur.

Uitvalschermen

Uitvalschermen houden als de beste warmte buiten op zonnige dagen. Ook lost het lastige schitteringen op van zonlicht op glas of andere glimmende elementen. Op plaatsen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is, zijn uitvalschermen een prima oplossing.