Screens

Wilt u zomers thuiskomen in een lekker koel huis? Bent u tropische temperaturen in uw woonkamer ook beu? Met screens kunt u eenvoudig de zomerse warmte buiten de deur houden. Wilt u direct een offerte opvragen? Wacht dan niet langer, vraag hier uw offerte aan. Bent u op zoek naar nog meer redenen om voor een screen te kiezen? Hieronder de belangrijkste voordelen van een screen.

 

1. Onopvallend

Een belangrijk esthetisch voordeel is dat een screen nauwelijks opvalt. Screens worden onopvallend op het kozijn gemonteerd, zodat het nauwelijks te zien is als het doek in de bak is gerold.

2. Behoud van uitzicht

Lekker koel beschermd voor de felle zonnestralen, maar met behoud van het uitzicht. Niet alleen handig voor het buitenhouden van de zon, maar ook voor het weren van nieuwsgierige blikken van voorbijgangers.  Dat is zeker een essentieel voordeel van een screen ten opzichte van een rolluik.

3. Gebruiksgemak

Schoonhouden van screens is nog nooit zo makkelijk geweest. De vuilafstotende coating zorgt ervoor dat het doek opvallend lang schoon blijft. Ook het schoonmaken is een eenvoudige klus geworden. Het bedienen is een peulenschilletje. Met een afstandsbediening is schakelaar is dat letterlijk in een handomdraai gebeurd.

4. Windvast

Vooral rondom hoge gebouwen, zoals flats en hoge kantoorpanden, waait het vaak stevig. Niet voor niets luidt het spreekwoord: hoge bomen vangen veel wind. Hoe vervelend is het dan om constant afgeleid te worden door de schaduw van een wapperend doek. Gelukkig niet met de screens van Jansen Zonwering Rijssen. Deze screens zijn namelijk over de gehele lengte van het doek ‘geritst’. Een gegarandeerd windvast systeem.

5. Volledig afsluitbaar

Met deze screens kunt u in de warme zomermaanden gerust uw terrasdeuren wijd openzetten. Heerlijk, zo’n verkoelend briesje. En u hoeft niet bang te zijn voor muggen. De screens blokkeren de toegang voor elk insect. Het doek is ondoordringbaar voor de kleine diertjes en de zijkanten van het doek zijn pertinent gesloten met een rits.

 

Meer info hierover? Binnen 24 uur reageren wij!