Terrasschermen

Het zijn van die momenten van ultiem genieten. Na een warme zomerse dag treedt langzamerhand de schemering in. Nog heerlijk even nazitten, met een fris biertje en een goed wijntje. Eindelijk even tijd om te ontspannen en welverdiend te genieten van het lekkere weer. En als het overal al wat frisser wordt, blijft de warmte nog goed hangen onder het knikarmscherm. Zulke momenten zijn goud waard. Alleen dat is al een goede reden om uw terras te voorzien van een knikarmscherm. Bent u nu al overtuigd? Wacht dan niet langer, vraag snel uw offerte aan! Wilt u nog graag meer weten? Lees dan verder, want er zijn nog meer voordelen van een terrasscherm.

1. Overvloed aan schaduw

Heerlijk, zo ontspannen nagenieten op een zomerse dag. Maar het beschutten tegen de zon is natuurlijk het belangrijkste van zonwering. Wat dat betreft voldoet een knikarmscherm daar ruimschoots in. Niet alleen schaduw op uw terras, maar tegelijkertijd blijft uw woning er ook lekker koel door.

2. Gebruikersgemak

Het werd hierboven al even genoemd: heerlijk ontspannen onder het terrasscherm. Niet alleen omdat u dan langer van de zomeravonden kunt genieten, maar ook omdat het bedienen zeer gebruiksvriendelijk is. Met een afstandsbediening kunt u het scherm zelfs vanuit uw luie stoel nog bedienen! Ook het verzetten van de parasol is nu verleden tijd. Eindelijk kunt u blijven zitten om ongestoord te genieten.

3. Zelf samenstellen

U heeft natuurlijk al wat rondgekeken om wat inspiratie op te doen. Ondertussen weet u al wel welke kleuren u het mooist vindt voor uw terrasscherm. Dat is mooi! Een motiefje, egale kleur of andere speciale wensen? Bij Jansen Zonwering Rijssen kunt u precies krijgen wat u hebben wilt. Heeft u juist behoefte aan advies? Onze adviseur komt graag langs om te ontdekken wat voor u de beste keuze is.

Meer info hierover? Binnen 24 uur reageren wij!