Zonwering specialist in Rijssen en omstreken

Jansen Zonwering Rijssen is een kleinschalig, flexibel bedrijf met vele jaren ervaring in de zonwering branche. Klanten komen (terug) bij Jansen Zonwering vanwege de no-nonsense aanpak en het gedegen advies op maat waarbij maar één ding telt: de wens van de klant. Veel lastige situaties werden zo door ons succesvol voorzien van zonwering en leverden tevreden klanten op. In ons portfolio treft u een aantal door ons opgeleverde producten die dat laten zien.

Het kleinschalige van ons bedrijf, geen showroom maar passend en vrijblijvend advies aan huis, biedt de klant flexibiliteit en precisie. We willen strak werk leveren en mensen het gemak van zonwering bezorgen. Daarom hebben we in de loop der jaren een groeiend aantal (terugkerende) klanten naar tevredenheid kunnen helpen.
Niet alleen het advies is op maat. De realisatie is dat ook. Zonwering moet functioneel zijn maar mag ook verfraaien. Die combinatie staat Jansen Zonwering voor ogen en daarom werken we met het beste gereedschap en topkwaliteit materialen om de door u gekozen zonwering niet alleen goed te monteren maar ook om het er goed uit te laten zien. Bovendien bezoeken we regelmatig beurzen en laten we ons adviseren door vakmensen uit de branche om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons team van vakmensen staat ervoor!

Jansen Zonwering, met plezier in de zon, met gemak in de schaduw.