Uitvalschermen

Uitvalschermen houden als de beste warmte buiten op zonnige dagen. Ook lost het lastige schitteringen op van zonlicht op glas of andere glimmende elementen. Op plaatsen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is, zijn uitvalschermen een prima oplossing. Jansen Zonwering Rijssen biedt schermen met een ronde of vierkante cassette.

Passend maatwerk

Er zijn veel opties wat betreft het type scherm. Naast de mogelijkheid tot bijna oneindige breedte en onderscheidende vormgeving valt het materiaalgebruik op. Jansen Zonwering Rijssen werkt enkel met oer-Hollandse kwaliteitsmaterialen, waardoor we tot zeven jaar garantie geven op ál onze producten. Op zoek naar passend advies in uw situatie?

Stijlvolle doekkleuren

De kwaliteit van onze producten zit ‘em niet alleen in techniek. Ook de zichtbare onderdelen stralen klasse uit. De cassette is in alle denkbare RAL-kleuren te krijgen en voor onze ZONWERINGSDOEKEN kunt u kiezen uit meer dan 200 verschillende kleuren en dessins. Alle doeken zijn kleurvast en duurzaam, waardoor ze zorgen voor langjarig zonweringsplezier.

Meer info hierover? Binnen 24 uur reageren wij!