https://jansen-zonwering.nl/wp-content/uploads/2019/05/Headerfoto_v1-1200x200.jpg


Rolluiken schoonmaken?
Wij doen het van 1 oktober tot 1 april met plezier voor jou!

Zijn uw rolluiken toe aan een grote schoonmaak? Moet u dagelijks tegen de vuile lamellen aankijken? Schaamt u zich haast voor de smeer aan de binnenkant van het rolluik? U kunt natuurlijk zelf het rolluik schoonmaken. Stukje bij beetje, eventueel zelfs met twee personen. Een hele morgen druk in de weer, zodat u uiteindelijk één rolluik schoon heeft. Op zich niks mis mee, maar het kan sneller. En veel makkelijker! Schakel dan de hulp in van Jansen Zonwering Rijssen. In een mum van tijd maken wij uw rolluiken weer als nieuw. Lees hieronder onze methodische aanpak. Meer weten? Stuur een mailtje naar info@jansen-zonwering.nl of bel 06 – 21 48 86 04 en ontvang vrijblijvend informatie via Gerrit Jansen.

Onze werkwijze

Het proces van schoonmaken in de afgelopen jaren steeds verder geoptimaliseerd. Zo kunnen we efficiënt en effectief gebruik maken van uw en onze tijd. Allereerst komen we bij u aan huis. Daar worden de desbetreffende rolluiken gedemonteerd. Daarna worden de rolluiken meegenomen om ze elders schoon te maken. Niet alleen omdat daar alles voorhanden is wat nodig is, maar het bespaart u ook een hoop rommel en nattigheid. Allereerst wordt het rolluik volledig uit elkaar gehaald, zodat het kan worden ingespoten met grondig reinigend schoonmaakmiddel. Vervolgens worden de lamellen haast stuk voor stuk geboend. Zodra het vuil is losgeweekt van het rolluik, wordt het schoongespoten met de hogedrukspuit. Nadat de rolluiken grondig zijn schoongespoten, worden ze handmatig gedroogd.

Gratis controle

U merkt al wel: bij het schoonmaken gaan we grondig te werk. Maar onze toegevoegde waarde wordt pas écht duidelijk bij de volgende stap. Want, zoals al verteld, worden de rolluiken volledig gedemonteerd. Niet alleen omdat we het rolluik dan zorgvuldig kunnen schoonmaken, maar ook omdat op die manier uitstekend gecontroleerd kan worden of het rolluik nog in goede staat verkeerd. Een geruststellende gedachte als dat inderdaad zo blijkt te zijn. Maar nog beter is het als blijkt dat een onderdeel versleten of kapot is en vervangen moet worden. Uiteraard in overleg, maar uiterst voordeling. Onder het motto van “nu we er toch zijn…” nemen we dat zo even mee. Zo kunt u niet alleen schade laten repareren. Door tijdig constateren kunt u ook veel schade voorkomen!

Zo goed als nieuw

Aan het eind van de rit bent u weer in het bezit van een schoon rolluik. Nu hoeft u zich niet meer te storen aan de vieze binnenkant van het rolluik. Bovendien loopt uw rolluik weer als nieuw! Twee vliegen in één klap. Dat is de meerwaarde van Jansen Zonwering Rijssen!


Meer info hierover? Binnen 24 uur reageren wij!