Rolluiken

Rolllogojzuiken hebben zich bewezen als zonwerend, isolerend en inbraakvertragend. In deze tijd van stijgende energieprijzen, is een rolluik een belangrijk item voor het verminderen van uw energiekosten!

De unieke eigenschappen van een rolluik
Weinig producten beschikken over zoveel unieke eigenschappen, als een rolluik. Rolluiken zijn zonwerend, isolerend, inbraakvertragend en verminderen uw energiekosten!
Al onze rolluiken kunnen worden geleverd met handbediening, elektrische bediening of handbediening. Bij motorische bediening is de rolluik voorzien van een Somfy motor. Deze motor stopt wanneer het een obstakel zoals een openstaand raam of deur heeft bereikt.

Met dit product heeft Jansen Zonwering Rijssen een kwalitatief hoogwaardig rolluik. Met isolatie door middel van het rolluik bespaart u energie, terwijl zomers de warmte er niet doorheen dringt. Rolluiken zijn niet voor niets een belangrijk item, in het verminderen van uw energiekosten!

Wij hebben enkele slimme toepassingen bij de rolluiken. De nylon borstels in de geleiders, staan garant voor het geruisloos op en neer gaan van het solide pantser. Tevens zijn de veren waarmee de lamellen naar boven worden getrokken en waarover het pantser zich oprolt, voorzien van een kunststof beschermlaag; hierdoor heeft u de minste kans op afdrukken op uw pantser.

Onze rolluiken zijn in de volgende opties verkrijgbaar:

Maximale breedte:   5000 mm
Maximale hoogte:    3000 mm
Het koppelen op één bediening vanaf een breedte van 3200 mm. Vanaf 3400 mm wordt er gekoppeld (meerprijs).

Kastkleuren:  wit, grijs, donkerbruin, hellbeige, crème-wit, crème, donkerblauw, donkergroen, antraciet en zilvergrijs.

Lamelkleuren: wit, crème-wit, crème, hellbeige, donkerbeige, zilvergrijs, grijs, donkerbruin, donkergroen, donkerblauw, purperrood, antraciet, zwart en brons.

Overige opties: Koppelen, valse vensterbanken en los pantser.