Terrasschermen

logojz

Op uw terras genieten van het heerlijke buitenleven. Dat kan met de terrasschermen van JZR. Met een terrasscherm van JZR kiest u voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct met vele mogelijkheden!

Terrasschermen van JZR
U wilt genieten van een schaduwrijk en sfeervol terras. Dat kan! De terrasschermen van JZR  bieden u een overkapping tot 4 meter diep en gaan tot een 21 meter breed; een unieke specialisatie in buitenzonwering.

Cassette of semicassette
Terrasschermen kunnen vormgegeven worden in een cassette of een semicassette. Een cassette is een terrasscherm die in gesloten stand helemaal afgesloten is. Daardoor kunnen er geen vuil en insecten bijkomen. Dit versterkt de duurzaamheid van het doek en de onderdelen in het scherm. Een semicassette is in gesloten stand half afgesloten.

Verlichting en verwarming
Maar stel dat u het scherm graag wilt verlichten en verwarmen. Ook dat is geen probleem bij JZR. Het terrasscherm HZ-D3400 biedt u deze mogelijkheid. Het scherm wordt dan verlicht door middel van een lichtlijst met ledverlichting. De ledverlichting in het verlichtingsprofiel is duurzaam met 50.000 branduren. Ook kunt u bij het terrasscherm HZ-D3400 kiezen voor terrasverwarming. Voor een optimale sfeer tijdens lange zomeravonden!

Optimale doekspanning
Het gepatenteerd glijlagersysteem van JZR zorgt voor een optimale doekspanning. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het kwaliteitsdoek in uw terrasscherm optimaal gespannen over uw terras hangt. Het glijlagersysteem kunt u als optie kiezen bij het terrasscherm HZ-D3400.

Elektrische terrasschermen
Met de elektrische bedieningen van Somfy is het comfort van uw terrasscherm groot. De motoren in de terrasschermen zijn afgestemd op het type terrasscherm. Somfy is specialist op het gebied van bedieningsoplossingen. Samen met de kwaliteit van JZR kiest u voor een kwalitatief en betrouwbaar elektrisch terrasscherm!